top of page

Gearfox Studios Group

Public·98 members

Adi Gliga - Inima Mea


nu cred ca este mandru ci doar un introvertit. este modul in care stie sa se apere de rautatea oamenilor. modul in care comunica total este muzica si mesajul transmis prin el mi-a atins inima fara sa stiu cum arata. poate ca parul vrea sa arate un rebel si asa si este pt ca este altfel decat majoritatea tinerilor de varsta lui. veti vrea sau nu, il veti acuza sau nu , Dumnezeu isi face lucrarea prin el.
Adi Gliga - Inima meaAdi iti doresc ca Domnul sa te binecuvinteze si sa iti dea putere in lucrarea pe care o faci, fii pocait si iubeste-l pe Dumnezeu cu toata inima ta si fii Lumina pt cei din jurul tau. Cat despre cei care te critica si te judeca, lasa-i, ca fiecare va raspunde in dreptul lui.


Da, frumoasă muzică! Are talent Adi! L-am auzit cântând live! Își cântă copilul, durerile vieții! Cât despre credință, Dumnezeu știe ce e în inima fiecăruia! Pocăința nu înseamnă apartenența la unul din cultele neo-protestante, care ne-au invadat ca ciupercile după ploaie, și care cred că sunt promovate la noi cu scopul de a sparge Biserica Ortodoxă, ci acea trăire smerită conform cu Predicile lui Iisus! Deci, muzică, și atât!


sotul meu nu este intors la Domnul l-am invitat de mai multe ori la biserica dar cand a fost Adi invitat a fost ceva special afirmand ca daca asa ar fi tottimpul la biserica ar veni in fiecare zi Dumnezeu are un plan unic cu Adi l-a slefuit atat de pur si curat ca sa sensibilizeze orice inima impietrita.=Domnul te va pazi la plecare si la venire ,de acum si pina in veac=psalm 21-8 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page